Alliansen eniga om sjukvården

Jens Anne

På gårdagens Regionstyrelsemöte la Liberalerna, Centerpartiet och Moderaterna fram en gemensam strategisk plan och budget. På sidan om varje partis egna valmanifest är detta det viktigaste dokumentet för att peka ut den inriktning vi kommer ha för sjukvården och Regionens övriga verksamhet om vi får chansen att ta över efter valet. Neddragningar på projektmedel riktad mot näringslivsutveckling och regionalutveckling finansierar ytterligare satsningar på en trygg och tillgänglig vård. Vårdköerna har dubblerats sedan socialdemokraterna tog över regeringsmakten. Alliansen har redan visat en gång att vi kan arbeta bort vårdköer som de rödgröna lyckats bygga upp och vi ska göra det igen! Läs mera här: 180607 Allians för Norrbottens Strategisk plan 2019-2021

Jens Sundström & Anne Kotavuopio Jatko

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s