Liberalernas toppkandidat till riksdagen, Anne KJ, vill göra skillnad i Stockholm.

on

Anne profilbild

Jag reagerar ända ner till ryggmärgen när assistansen för multisjuka Frida plockas bort i rädslan att någon försöker utnyttja systemet. Jag vet att jag kan göra skillnad genom att försvara friheten för dem som mest behöver det. Jag låter höras och jag driver på som en ånglok tills sakfrågan är avgjord.

Anne Kotavuopio Jatko, 54 år , Liberal från Jukkasjärvi

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s