Vår nya ombudsman

Liberalerna Norrbottens styrelse har beslutat att Ingela Svalberg fått tjänsten som ombudsman för Liberalerna Norrbotten. Hon kommer att vara stationerad på expeditionen i Luleå fr.o.m. den 9 januari.

 

– Vi är glada över att Ingela så snabbt kan börja jobba som ombudsman för Liberalerna Norrbotten. Hon känns orädd, entusiastisk, klok och har ledaregenskaper, vilket är några av de egenskaper som vi sköt när vi vill rekrytera tjänsten som ombudsman. Dessutom ser vi att hon har många  nya idéer för att stärka Liberalerna Norrbotten, säger Thomas Olofsson ordförande för Liberalerna Norrbotten.

Här kommer en intervju som vi gjort med henne. 

Hur känns det?

– För det första så vill jag tacka för ett varmt välkomnande av er alla!

Det känns som om jag har vunnit högsta vinsten i reselotteriet. Det ska bli så fantastiskt roligt att få vara med på Liberalerna Norrbottens resa inför valet 2018.

Varför sökte du tjänsten?

-Jag halkade in på ett bananskal, faktiskt. Jag var ledsen, arg och frustrerad över hur människor behandlas i Sverige. Regeringens brev till Försäkringskassan blev droppen. Det gjorde mig personligen rejält upprörd eftersom min dotter har flertalet svårigheter som Autism och intellektuell funktionsnedsättning.

Jag läste på om Liberalerna, googlade, läste artiklar och motioner. Så var annonsen bara där.

”Till dig som brinner för liberalism och vill stärka Liberalerna Norrbotten – nu finns drömjobbet för dig. Vi söker en ombudsman! ”

Så här är jag nu som ny ombudsman och ny medlem.

Vem är Ingela?

– Jag är en orädd, energisk, envis och glad person som alltid är på språng. Vi flyttade från Västerås i somras till Klöverträsk. I Västerås jobbade jag som regionchef på natten över Västmanland/Norrtälje på Prolog kb. Det är som NSD ungefär för att göra det kort och enkelt.

Ni bor i centrumet av fyrkanten, Klöverträsk, hur hamnade ni där?

– Vi hamnade i Klöverträsk av två anledningar.

1: Skolplikten, vi letade land och rike efter en skola som kunde tillgodose Felicias behov.
2: Det var det enda huset som vi kunde titta på innan visning och skriva på samma dag.

Vi stormtrivs och det har nog aldrig känts så 100% rätt som det gör i Klövern!

Avslutningvis…

-Jag har mkt att lära av alla Liberaler i Norrbotten. Jag kommer ge mitt brinnande engagemang, min enorma vilja och entusiasm till Liberalerna. Tillsammans kommer vi att bli ett framgångsrikt team, det är jag säker på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s