FP Norrbottens nyvalda styrelse

Vid Folkpartiet i Norrbottens årsmöte valdes Amanda Nilsson, Jörgen Johansson och Anne Stenlund till nya ledamöterna i Folkpartiet Norrbottens styrelse. Anne Kotavoupio Jatko valdes som ny vice ordförande. Återval gjordes utav Thomas Olofsson (ordförande), Carina Sundström, Hendrik Andersson, Jens Sundström, och Alf Sundström.

Till landsmötesombud valdes; Inger Lundberg, Älvsbyn, Thomas Söderström, Luleå, Ylva Mjärdell, Luleå, Amanda Nilsson, Överkalix och Lars Karlsson, Boden

– Jag är stolt att återigen fått förtroendet att leda Folkpartiet liberalerna i Norrbotten. Det är med glädje och stolthet som jag har detta uppdrag, säger Thomas Olofsson återvald ordförande för FP Norrbotten.

-Det kommer bli ett mycket roligt arbete med det kommer vara tufft och det finns stora utmaningar som Folkpartiet står inför. Under alla mina år som ordförande har Folkpartiet varit i regeringsställning, nu är vi i opposition. Min förhoppning är att Folkpartiet i Norrbotten ska vara en tydlig politisk kraft som vågar utmana sanningar och ha en öppen idédebatt, fortsätter Olofsson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s