Kent Ögren måste avgå!

on

Nu har vi fått väljarnas dom. Resultatet från landstingsvalet var ett personligt misstroendevotum mot vårt landstingsråd Kent Ögren. Hade han bara haft lite skam i kroppen hade han tagit konsekvenserna av detta och avgått.

Utöver misstroendet mot honom som person finns det ytterligare skäl till att vi inte kan fortsätta i landstinget med ett röd/grönt styre:

Konflikten mellan stad och land, kust- och inland eller kanske bättre beskrivet Sunderbysjukhus mot glesbygdssjukvården och de som inget har är tydligare i valresultatet än någon gång tidigare. Det finns bara ett parti som uteslutit fler människor från politiken än SD och det är socialdemokraterna. Det är orimligt att tro att en svag rödgrön ledning som ska styra med minsta möjliga majoritet ska kunna hålla ihop och isolera SD från inflytande.

Vi behöver en ny landstingsledning med starkare parlamentariskt stöd för att kunna sluta klyftan som skapats i länet rent geografiskt men också för att sluta upp för att se till att SD inte får något inflytande över Norrbottens sjukvård.

Med vänlig hälsning/ Jens

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s