Norrbottens candidate to the European Parliament elections Jens Sundström (FP) accepts the challenge set by Northland Basket.

on

Bild

Norrbottens candidate to the European Parliament elections Jens Sundström (FP) accepts the challenge set by Northland Basket. (in the picture together with MP Allan Widman, both from the Liberal party).

 

Since we in Norrbotten will receive a visit from our party leader on Wednesday morning, I will personally not be able to go support Northland on Tuesday in Norrköping. Therefore, it is particularly appropriate instead to show my support by sending down a member of the Klacken. I have for a long time been supportive of Northland, both of the company and the basket team, in good as well as in bad times, and I consider them as part of the success story of Norrbotten. I will of course continue to support the team all the way until they bring home the Swedish Championship to Norrbotten. Both I and Northland are on our way towards Europe, and the Swedish Championship is the best start we can get on our European adventure.

 I hope that I with this also can challenge other politicians in the County to join in and contribute to a real big Klacken on the road.

 

”Norrbottens kandidat till EU parlamentet Jens Sundström (FP) antar Northland baskets utmaning

 

 Eftersom vi Norrbotten får besök av vår partiledare på onsdag morgon kommer jag inte själv ha möjlighet att åka ned och stötta Northland på tisdag i Norrköping. Därför passar det bra att istället få hjälpa till och skicka ned en medlem av Klacken. Då jag tillhör dem som stått bakom Northland både som bolag och basketlag, i såväl medgång och motgång, och anser att de är en del av Norrbottens framgångssaga så vill jag självklart vara med och stötta laget hela vägen fram till att de tar hem SM-guldet till Norrbotten. Både jag och Northland är på väg ut i Europa och ett SM guld är den bästa starten vi kan få på våra Europaäventyr.

 Jag hoppas att jag med detta också kan utmana övriga politiker i länet att vara med och bidra till en riktigt stor bortaplans Klacken” 

 

Med vänlig hälsning/ Jens

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s