Årets värvning i Norrbottenspolitiken! Sveriges mest kände försvarspolitiker kandiderar på riksdagslistan.

on

20140404_103439

Idag blev det offentligt. Allan Widman, ledamot i försvarsberedningen, försvarsutskottet och ordförande i Riksdagens EU nämnd tar plats på vår riksdagslista. Allan förstärker vår försvars- och säkerhetspolitiska kompetens på listan och kommer vara vår talesman i de försvarspolitiska frågor för Norrbotten som tyvärr har blivit allt aktuellare i takt med att det säkerhetspolitiska läget i Europa försämrats.
Allan har sina kopplingar till Norrbotten genom försvaret där han är kapten i reserven vid A9 i Boden där han också rycker in till emellanåt för att tjänstgöra. Han går in som nummer 23 på listan och blev idag uppvaktad med ett matchlinne från Northland basket som han självklart ska heja fram till seger i kvällens första final mot Norrköping.
Allan nås för kommentarer på 070/2435955.

Jens Sundström (FP)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s