Kandidat till EU parlamentet!

on

Jens Sundström EU valet 2014 800 x 1000

Nu har jag officiellt tackat ja till nomineringarna från Liberala kvinnor och Länsförbundet i Norrbotten till att stå på Folkpartiets EU lista och kan glad och stolt numera titulera mig Kandidat till EU parlamentet! Jag hade gärna brett ut mig mer kring mina visioner om EU:s framtid och det får jag säkert chans att göra vi andra tillfällen men i presentationens max 300 tecken fick det bli som nedan 🙂

”Kalla mig gärna naiv. Men för mig lever drömmen om en jämställd, demokratisk värld utan gränser. Utan liberala feminister i EU kommer det bara förbli en dröm! Som president i Baltic Sea Commission arbetar jag idag för en utveckling av EU:s landsbygds-, infrastruktur- & sammanhållningspolitik.”

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s