Teamet som ska ta Folkpartiet Norrbotten till riksdagen!

on

– Jens Sundström, har ett tydligt och starkt stöd bland medlemmarna inom Folkpartiet  Norrbotten och han vann klart folkpartiets provval till riksdagen. Därför är det givet att nomineringskommittén föreslår Sundström som partiets första namn till riksdagen, säger nomineringskommitténs ordförande Agneta Heikki.

Även de resterande kandidaternas stöd och placering var ohotade. Thomas Olofsson, gruppledare i Luleå var tvåa, Anne Kotavuopio Jatko,  landstingspolitiker från Kiruna kom trea, Hendrik Andersson gruppledare från Boden blev fyra och Maja Mella från Pajala är femma.

Dessa fem toppnamn ska nu bilda ett team som tillsammans både ska konkurrera med varandra men även jobba tillsammans för att stärka Folkpartiet liberalerna i Norrbotten för att återta vårt riksdagsmandat. Vem av dem som slutligen tar plats i riksdagen avgör väljarna i sitt personval!

– Mycket glädjande är att nyaste kandidaten Maja Mella från Pajala placerade sig på femte plats. Vi tror att hon är en stark profil som kommer att tilltala många av Folkpartiets presumtiva väljare, avslutar nominerings-kommitténs ordförande Agneta Heikki.

Toppnamnen fastställs vid länsförbundsmöte i Älvsbyn den 25 maj. Riksdagslistan i sin helhet fastställs våren 2014.

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. Monika Olsson skriver:

    Underbart!! Kust som inland.. Norr som söder.. Hela landet ska agera 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s