FP Luleå: Grahn tar över efter Haupt!

Lars Grahn Webb

Ny ordförande på Folkpartiet i Luleå

Vid Folkpartiet i Luleås årsmöte tog Lars Grahn över som ordförande efter Stefan Haupt, Stefan valde att kliva av sitt uppdrag efter två år men kommer att sitta kvar i styrelsen. Lars tycker det ska bli en spännande och rolig utmaning att leda Folkpartiet i Luleå.

Till vice ordförande omvaldes Christina Lundh och som kassör valdes Eira Andersson. Som övriga ledamöter i FP Luleås styrelse valde årsmötet Stefan Haupt, Hans Hannlöv, Zsuzsanna Lindberg och Mikko Heikkinen.

Ordförande för årsmötet var Ylva Strutz som svingade klubban på ett förtjänstfullt sätt. Efter årsmötet informerade ledamoten i partiprogramskommittén Thomas Olofsson om kommitténs arbete och det förslag som nu har presenterats – Frihet i globaliseringens tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s