Intresserad av att delta i politikerakademin?

Folkpartiet har tilldelats 7 platser i landstinget politikerakademi. Vi ser detta som en del av vår egen kandidatutbildning. Utbildningen vänder sig till personer under 45 år.  Vi kommer internt i partiet att tillsätta ett mentorsteam på (prel.) tre personer som ska stötta dig som väljer att gå utbildningen. Självklart återkommer vi med egen kandidatutbildning som omfattar alla! Ring gärna och prata med Jens Sundström, 070-557 6066, om du är intresserad och vill veta mer.  Gå in och läs mer på www.nll.se/politikerakademin .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s