FP Luleå: Girighet när den är som värst!

Pressmeddelande från Folkpartiet liberalerna i Luleå

Girighet när den är som värst!

Mitt förtroende för Leif Wikman är förbrukat. Jag anser att han bör lämna posten som ordförande för Luleå flygteknikcentrum. Han har visat girighetens värsta sida, säger Thomas Olofsson gruppledare för Folkpartiet i Luleå

Att dels plockat ut en hög pension och dessutom via sitt bolag plockat ut hundratusentals kronor är moraliskt förkastligt – allt i syfte att roffa åt sig så mycket som möjligt till sig själv, där  Luleås skattebetalare får stå för fiolerna. För mig finns bara en väg och det är att Wikman lämnar sina politiska uppdrag, avslutar Thomas Olofsson (FP)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s