Folkpartiet i Älvsbyn besöker polisen

Onsdagen den 18 januari gör Folkpartiet i Älvsbyn genom Robert Lidström och Inger Lundberg ett studiebesök på polisstationen i Älvsbyn. Vi vill ta reda på hur det fungerar med öppethållande tider, service och brottförebyggande åtgärder. Polisen i Älvsbyn  har drabbats hårt av omorganisationen som nyligen genomförts i  Norrbotten. Antalet poliser i kommunen har miskats drastiskt. Redan 2009 skrev vi en motion om neddragningar, service och öppethållande tider. Motionen i sin helhet finns att läsa på vår kommunsida. Nu vill vi ta reda på vad poliserna själva tycker om sin arbetssitaution, antal brott som begås och hur de skulle vilja jobba brottsförebyggande i Älvsbyn

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s