Valspurten är inledd

on

http://www.nyhetskanalen.se/1.1815210/2010/09/16/fortsatt_upp_for_alliansen

Klicka er in på denna länk och bli motiverade att ge allt de sista 50 timmarna till dess vallokalerna stänger! Idag har vi börjat på Sunderbysjukhus 06.30 och fortsätter hela dagen och tills dess kvällen övergår i natt med nattöppen valstuga på storgatan. Nu ska det sista valmaterialet ut i brevlådorna och de sista väljarna övertygas om att Folkpartiet är det rätta Allianspartiet att rösta på. Alliansregeringen kan göra mycket bättre insats för Sverige om vi lyckas nå egen majoritet än om vi blir beroende av förhandlingar med Miljöpartiet, min riksdagsplats kommer att hänga på de sista rösterna och makten i landstinget kan bli valets verkliga nagelbitare så gå ut och kämpa för de sista rösterna! Alliansregeringen ska bli återvald. Men nu är det upp till oss att det blir en så starkt regering som möjligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s