Sälj eller byt gammal konst!

Denna motion har inte gått igenom, men den fungerade som en påminnelse om att man verkligen behöver gå igenom och inventera all konst man köpt in genom åren. Mitt förslag är att man också fotograferar alla objekt – givetvis med digitalkamera, för smidig och billig lagring – inför framtiden. Jag har även fått gehör för att all konst som köps in (det är vanligen något objekt som köpts in mellan varje nämnd) ska digitalfotograferas och bifogas handlingarna vid varje sammanträde. Som intresserad politiker i kultur och fritidsnämnden vill man naturligtvis se så mycket som möjligt av varje objekt som köps in.

Länk till förslaget/motionen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s