Skicka kommunens handlingar via e-post – också

I” best of Hendrik” serien så fortsätter jag med en motion som jag är ganska stolt över. Den innebär att kommunens handlingar går ut via e-post också. Så inför nämnder och sammanträden så får man ut handlingarna via e-post – också. De som vill kan också välja att inte få några handlingar via vanlig post alls, vilket sparar papper och miljö. Ofta kommer handlingarna via e-post ett par dagar innan de dimper ner i brevlådan, vilket är mycket bra – man får möjlighet att titta igenom ärendena tidigare – samt – för oss som bor på landet – i tid! Någon enstaka gång har det faktiskt hänt att handlingarna legat i postlådan samma dag som mötet gick av stapeln!

Denna motion har alltså gått igenom och det fungerar bra sedan något år i Boden.

Här kan du läsa motionen/förslaget

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s