Kunskapens äpple hör hemma på LTU! Och Fp på tredje plats…

on

Here we go again! Åter en morgon på Universitetet. Idag är det en fantastisk solig morgon när vi för andra morgonen i veckan väcker studenterna med att bjuda på ett äpple och lite partiinformation. Idag med flyers om forskningsminister Tobias Krantz besök i morgon. Och solen skiner även på Folkpartiet som i DN/Synovates undersökning på morgon åter är Sveriges största parti. Man ska alltid sikta på att vinna när man är med i en tävling men i höstens val är det helt okej om vi kan försvara tredjeplatsen och säkerställa att Alliansregeringen blir omvald!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s