Gällivare Kiruna 78mil och 7 timmars kampanjande

Onsdagen i Malmfälten bjöd på både sol och regn. Gällivare visade sig från sin bästa sida med sol och mycket folk på torget. Bemötandet var positivt och varm men nordanvinden var isande… Många hade precis fått sina röstkort och skulle passa på att rösta (på Folkpartiet?!) nu när vallokalerna öppnat. I Kiruna var det också en isande vind. I kombination med regn var det inte lätt att hålla modet uppe. Men företagsbesöket i Vittangi på kvällen var upplyftande. Artic Novas tekniksprång där de gick från en bra uppfinning med slingpumpen till en fantastisk där samma slingpumpsteknik används för småskalig rening av rötgas är imponerande. Det är sådana företagare som Norrbotten behöver.

Kolla in killen i kortärmad skjorta nedan och betänk att det är 4gr. storm och regn 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s