40 år och helt slut

 Vilken härlig födelsedag på Storgatan i Luleå. Med 200 bakelser firade vi min 40 årsdag. Vår kärnkrafts gatupratare fick många att stanna upp för det är naturligtvis kärnkraften och inte jag som är helt slut! Vi behöver påbörja utbytet av de gamla reaktorerna redan nu. Sossarnas vänta och se linje är i praktiken en snabbavveckling där elpriser kommer chockhöjas och jobb inom basindustrin försvinna utomlands. När sossarna under förra mandatperioden byggde kablar till Finland för att importera koldioxidfri kärnkraftsel istället för att påbörja en utbyggnad av den svenska kärnkraften påminner det mig om det klassiska valet man har när det blåser hårt. Ska man bygga vindskydd eller vindkraftsverk? Vi bygger vindkraftsverk och bygger ut kärnkraften om vi får ditt stöd i valet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s