Bra drag på skördefest och miljödagarna!

Skördefest- och miljödagarna är en årlig tradition att vara med på, för FP Boden. Detta år har det varit ovanligt många som besökt oss i vår monter – givetvis har det att göra med att det är valår samt att vi satsat extra mycket på utåtriktade aktiviteter.

Strax beger jag mig till marknaden för det sista passet i år. Vi hade vår talartid redan i fredags och det gick bra för vår del. Det blev musik och politik – ”Trubadurskan” Jenny Nordlund spred glädje och engagemang över hela området med sin vackra sång och gitarrspel. Vi hoppas verkligen att vi kan anlita Jenny igen vid andra tillfällen!

Igår var det också debatt mellan partierna i frågor som rör miljö, närproducerat och folkhälsa. Det var en bra debatt – en del saker störde lite – som att en av deltagarna inte kunde sluta tala om att han var för bredbandsmonopol och att två av deltagarna var mer inriktade på landstings- och rikspolitik än bara lokalt i Boden.

Bifogar en bild jag hann ta vid en av de sällsyntare kortare ”pauserna” från gårdagen. På bilden syns Ylva Strutz, okänd herre, Lennart Sandberg, Carola Larsson och Åsa Lundgren.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s