Två nya magnetröntgenkameror på plats i år

on

Efter att vi från oppositionen under lång tid har påtalat de orimligt långa köerna för magnetkameraundersökningar i Norrbotten har nu två nya maskiner kommit på plats. En i Gällivare tidigare i år och den som ni ser på bild invigdes idag på Sunderby sjukhus. Undersökningar som MR och vanlig röntgen ingår inte idag i vårdgarantin, och det syns tyvärr! Från Folkpartiets sida går vi till val på att skärpa vårdgarantin både vad gäller vilka väntetider som du som patient ska tvingas acceptera och att inkludera undersökningar. Ingen tjänar på att placera människor i vårdköer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s