Äppelkampanj utan bilder…

on

Härlig start på morgonen med kampanjande på Sunderby sjukhus och inne i Luleå på Loet och Busscntralen vid Smedjan. Att dela ut (kunskapens) äpplen till förbipasserande tillsammans med dagsaktuell politik är kontaktskapande och det känns bar att så många tar sig tid att växla några ord trots att de flesta är mitt i morgonrusningen på väg mot jobbet. Det enda som egentligen gick emot oss på morgonen var att det började duggregna och att bilderna jag tog med telefonen verkar vara helt omöjliga att föra över i datorn via bluetooth 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s