Vem har makten över ditt liv i framtiden?

Under Stockholm Pride så är det också många seminarier. Jag har precis varit på ett seminarium som diskuterar det viktigaste som finns – vem ska styra i framtiden? Det är det som ÄR det viktigaste – inte klimathotet, kärnkraften eller Försvarspolitiken. De som styr är de som avgör alla dessa frågor! Liberalism var ett grundläggande tema med bland annat LUF, Alexander Bard och HBT rörelsen som slog an tonen. Månggifte, sexarbetarnas rättigheter och rätten till sin egen kropp kommer förmodligen att debatteras ännu intensivare inför valrörelsen. På många områden har vi FRA och Ipred motståndare mycket gemensamt med de som driver dessa frågor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s