Allianstrav i Boden 11/7

on

Efter Pajala marknad åkte vi direkt till Boden. Efter en förmiddag på Björknäsbadet så hade Alliansen ett eget travlopp på Bodentravet med lite aktiviteter på sidan om. I fantastiskt soligt väder hade cirka 2000 människor tagit sig upp från stranden för att njuta av spännande tävlingar och spännande spel. Men i ärlighetens namn får man nog ändå erkänna att det politiska intresset hos besökarna hamnade i skuggan av både tävlingarna, spelet och solen. Den riktiga valfebern låter sig nog väntas på till augusti. Men spelet gick i alla fall bra för mig. 23:- i vinst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s