Pajala marknad fredagen den 9/7

on

Vi hade låga förväntningar på vädret men hamnade i ett soligt Pajala med en monterplats på bästa plats. Mycket folk och festlig stämning. Det känns verkligen att det finns ett intresse för Folkpartiet och Alliansen och att det politiska intresset hos allmänheten ökar ju mer vi närkar oss valet. Nu tar jag en välbehövlig paus under vårt mässtält eftersom både valmaterial, ballonger och godis börjar tryta för denna dag. Snyggaste monter (ni kunde fått en bild om det inte racklat med överföringen från telefonen), mest besökare och trevligast personal i montern hittar ni hos Folkpartiet. Vi har nästan alla våra politiska motståndare och medspelare på plats och vi klarar konkurrensen bra 😉 Välkommen till Pajala marknad i helgen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s