Almedalen 2010

on

Efter att ha deltagit i Folkpartiets dag i Almedalen igår och lyssnat på ett inspirerande tal av Jan Björklund så lämnar jag och Thomas Olofsson nu Gotland. Med skriverier och Maud Olofssons eventuella tankar på att sluta efter valet, med Solveig Ternströms avhopp från Centerpartiet och Sven-Otto Litforins avgång så blev det en speciell och inte särskillt gynnsam mediasituation för Folkpartiet. Men jag hoppas att våra äldrereformer som presenterades ändå når ut för var det något som var befriande i Jans tal så var det att han la så mycket krut på äldrefrågor, miljö och ideologi och inte bara fortsatte trampa på i Fredrik Reinfeldts skattespår från i Söndags.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s