Vårträff i Boden

Igår hade FP Boden vårträff på Ruter Retro Cafe. Före vi åkte och fick oss goda mackor så var vi i partilokalen och diskuterade Bodens framtid och vilka frågor vi ska driva. Många kloka medlemmar var på plats och gav feedback och kom med förslag. Bodens Närradio fanns också på plats för att intervjua Folkpartiet. Närradions eldsjäl, Bosse Westin (V) är verkligen en rolig och trevlig prick!
Jag har till exempel lagt en motion om att Boden borde införa en ungdomsborgmästare för att stärka demokratin och få fram ungdomarnas åsikter på ett bättre sätt i kommunen. -Det stora felet med den motionen tycker Bosse är: att han inte kom på det själv! 🙂

Bifogar bilder!!

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s