Samma gamla (s)oppa?

on

Igår hade majoritetspartierna i landstinget en presentation för pressen av deras landstingsplan. Idag får vi från oppositionen ta del av den. Allt är alltså som vanligt! Som vanligt verkar också innehållet vara och vad skulle man annars tro? Det är samma gamla kvast som ska fortsätta sopa i landstinget efter valet om socialdemokraterna skulle få bestämma och han verkar komma med samma gamla (s)oppa som tidigare?!  För de patienter som väntar på vård i Norrbotten verkar allt bli som vanligt, för personalen som sliter i vården verkar allt bli som vanligt och att vi i Norrbotten skulle kunna få en likvärdig vård som i övriga landet under en socialdemokratiskt ledning verkar allt mer som en utopi, som vanligt. Idag debatterar vi deras  landstingsplan på radions P4 efter nyheterna klockan 16.00.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s