Norrbotten 200år och 200 till ska komma…

on

På fredag firar Norrbotten 200år som län. Vi som är mostsåndare till socialdemokraternas hot om en Storregion i norrland hoppas naturligtvis att det ska få bli 200år till. Men tyvärr har landstingsrådet Kent Ögren och Sven-Erik Österberg, som är deras kommunministerkandidat, varit väldigt tydliga. Vinner vänsterpartierna höstens val så kommer Norrbotten försvinna som självständigt län och ersättas av ett Stornorrland. Ni som vill förhindra detta ska lägga er röst på Folkpartiet i höstens landstingsval. För vi i Alliansen majoriteten i landstinget kommer vårt första beslut vara att dra tillbaka ansökan om att Norrbottens ska ingår i en ny Storregion!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s