Närsjukvårdsavslut i Älvsbyn

on

Slutet på kommunträffarna i Närsjukvårdsutredningen närmar sig med stormsteg då vi idag besöker Älvsbyn som länets 14:e och sista kommun. Det är kanske fel att tala om slutet för det är ju nu som det egentliga arbetet i utredningen ska sätta fart. Under de månader vi rest runt i länet vi fått vara med om en rad intressanta träffar med kommunledningar, intresseorganisationer och inte minst allmänheten. Nu gäller det bara att göra verklighet av tanken vi har haft med Närsjukvårdsreformen; Att föra vården närmare patienten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s