Här har de rödgröna inget Försvar!

Skuggbudgeten är presenterad. Två miljarder kronor per år i två år ska sparas och de fredsskapande internationella insatserna ska minskas enligt de rödgröna.

Sveriges hjälp behövs! För den lilla flickan i Afghanistan är Sveriges insatser avgörande för att hon ska kunna gå i skolan. Det krävs trygghet och säkerhet för att bistånd och samhällsutveckling ska kunna fungera.

Folkpartiet vill göra precis tvärt emot de rödgröna. Vi vill öka Sveriges deltagande i internationella fredsfrämjande insatser. Att öva i Norrbotten och Boden ser vi som självklart, eftersom vi har Europas bästa övningsområden i subarktiskt klimat.

Hur skulle då de rödgrönas politik påverka Boden? Förslaget skulle innebära mindre resurser till Boden och Norrbotten! I praktiken innebär en neddragning av försvaret sämre förutsättningar för näringsliv, offentlig sektor, turism och våra möjligheter att leva, verka och vistas här.

Behövs verkligen försvaret? -Den frågan verkar de rödgröna ha ställt sig, när de presenterade sin skuggbudget den 3 maj.

Låt inte de rödgröna slå undan fötterna, varken på oss, Försvaret, eller den lilla flickan i Afghanistan!

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s