Varför sociala medier?

on

Just Nu sitter jag tillsammans med ett gäng Folkpartister och diskuterar vilken betydelse sociala medier har inför valet 2010.

Annonser

2 kommentarer Lägg till

 1. Åke skriver:

  Jag är en av de som sitter och lär mig mer om sociala medier. Intressant!

 2. Hendrik Andersson skriver:

  -För att man kan få ett snabbt svar och känna sig hörd och sedd av väljare – och såklart vice versa. Jag bloggar för min egen skull, för att lära och för att själv få komma till tals. Inte primärt för att andra ska gilla det och vilja rösta på mig.
  Jag har dock en möjlighet att också skapa opinion och få mer kraft bakom mina tankar och åsikter.

  Har du förresten tänkt på att luften är ett socialt medium? 🙂 Precis som ledningarna till denna blogg transporterar våra ettor och nollor, så transporterar luften ljuvågorna mellan våra stämband och öron.
  Mitt tangentbord är mitt stämband och din skärm är dina ”öron”.
  Förvisso är det så att en del föredrar att lyssna och andra föredrar att tala. Det vi kallar sociala medier är kanske inte alltid rätt grej för en del precis som att jag kanske lär mig bättre av att läsa, än att lyssna.

  Mångfald är svaret på frågan – Varför sociala medier?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s