Många möten

on

Veckorna består ofta av många möten i politiken. Tyvärr är allt för många ofta interna i landstinget eller i partiet. I veckan har jag också haft många möten men de har varit av de mer intressanta slagen. Människor som är entreprenörer ut i fingerspetserna och som skapat massor av arbetstillfällen genom åren träffade jag på Näringslivskonferensen i Gällivare på onsdag där Norrbottensfrämsta  företagare genom de senaste 25 åren korades. I hård konkurrens blev det Polarbröd och Kjell och Maragreta Jonsson som fick utmärkelsen. Idag har vi varit på studiebesök på Läkarhuset Björnen i Piteå som verkar i en, entreprenörmässigt sett, ganska outvecklad bransch som nu står under förändring och utveckling på grund av vårdvalsreformen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s