Trygghetskonferens på Kulturens hus

on

En välbesökt trygghetskonferens öppnades idag av vår landshövning Per-Ola Eriksson. Själv har jag idag prioriterat ett seminarium av det ganska framgångsrika samarbetet mellan polis och kommunerna i Norrbotten. Som landstingspolitiker saknade man sjukvården som part i de lokala brottsförebyggande råden som bildats. Med rätta fokuserar man på de ungdomar som inte klarar sig så bra i skolan, det är en bra markör för framtida kriminalitet, men också inom sjukvården måste vi vara med och stötta de ungdomar som har sjukdomar som gör att risken för att hamna snett i tillvaron ökar. Just nu: Seminarie om narkotikan som miljardindustri i världen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s