Kommunalt rixmöte med sting

on

Jag måste passa på att erkänna att jag börjar vara ganska erfaren inom politiken. Jag gjorde mitt första Rixsmöte 1994 och har sedan dessa varit på de flesta. Våra Riksmöten är utbildning- och inspiration för folkpartipolitiker från hela sverige och detta Rixmöte hade rejält sting. Kanske inte på den politiska sidan med många stora nyheter men utbildningen med seminarierna var toppen. Både avsnittet med ”Storytelling”, sjukvårdsavsnittet och framförallt det tredje passet med sociala medier var mycket ”hands on” och gav mycket matnyttigt kunskap om hur vi blir bättre och mer synliga på nätet. Bara det att jag nu vet att jag ska gå in och ”Pinga” detta blogginlägg och att jag aldrig ska snåla med länkningen gör att vi ska få ändå bättre skjuts på denna kampanjblogg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s