Forskningsminister på folkhögskola

När vår forskningsminister Tobias Krantz i helgen besöker oss i Norrbotten blev de ett bejublat besök på Luleå Fp-avdelningsårsmöte under lördagen. Idag är det Kalix Fp-avdelnings tur att ha årsmöte och få del av Tobias tankar. Naturligtvis ligger tyngdpunkten på forskning och högre utbildning men hans årsmötestal innehöll både ett större perspektiv kring Sveriges utmaningar i globaliseringens tid och ett mindre där han utgick från förskolan och grundskolans viktiga roll i utbildningsväsendet och hur totalt avgörande det är för hans ansvarsområde och för Sveriges framtid att vi ger våra barn en bra start i livet med en högkvalitativ utbildning som ser till varje barns förutsättningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s