Ideellt arbete håller idrottsrörelsen igång

on

När 20 basketintresserade ledare/domare i helgen gör sin andra helg i Steg1 utbildningen är det en bra bild över alla de människor som arbetar inom den ideella sektorn och inte minst inom idrottsrörelsen.  Många gör ett antal år som ledare under tiden ens barn är aktiva sedan har vi de som ägnar hela sitt liv åt ideellt arbete. Ledare för helgens utbildning är min gamla baskettränare J-P Kostet, en legendar inom Luleåbasketen. Jag undrar hur många timmar han har lagt ned på basketen genom åren och hur många barn och ungdomar som fått en meningsfull sysselsättning och en god idrottsuppfostran genom hans arbete? Det finns många vardagshjältar inom idrottsrörelsen.

2 kommentarer Lägg till

 1. Tiberg skriver:

  Hej, det här var ett bra initiativ inför valet. Fick lust att ställa en fråga om folkpartiets politik, men den passar inte in på någon av era bloggar. Hur gör man då? Ni kanske skulle fundera på att ha en ”ställ-din-fråga-länk” på bloggen också… Annars får ni banne mig skriva lite rappare och mer ”provocerande” om ni vill ha debatt. Go! 😉

 2. fpnorrbotten skriver:

  Hej och tack för din synpunkt! Vi kommer inom kort att lägga upp vårt förslag till valmanifest på bloggen och kommer då vilja få in synpunkter på denna. Då vill vi självklart också få in alla synpunkter om hur vi kan jobba för att göra Norrbotten bättre!

  MVH
  Johan Landström
  Valombudsman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s