Sociala medier

Som de flesta vet så har rubriken ingenting med Caroline Giertz att göra. Däremot kan ju ny teknik te sig lite ”övernaturlig” ibland.
Rubriken är ämnet för mitt första seminarium idag. Det ska bli intressant!

Vädret
-Snöstormar, tågkaos, flygförseningar m.m verkar vara en ny sak man får ta för given om man beger sig till Sthlm. Fast jag klagar faktiskt inte, alla gör så gott de kan.

-Sedan igår är jag på toppkandidatutbildning för FP. Mycket trevligt och jag har träffat en massa intressanta både bekanta och obekanta människor. Bloggaren och liksom jag integritetskämpen Mark Klamberg är här, Jan Björklund var här igår och vårt senaste ministertillskott, Birgitta Ohlsson besöker oss idag. Nyamko Sabuni och Erik Ullenhag kommer vi också att stifta ännu närmare bekantskap med! Idel namedropping som ni märker 😉

Kursgården heter Sånga Säby och är vackert belägen bredvid Mälaren, men just nu är jag faktiskt mest imponerad av personalen här på LRF’s kursgård. de är så trevliga och serviceminded. Ylva Strutz varningar vad det gäller maten stämmer till 100%. Allt man bjudit på hittils har smakat himmelskt, även frukosten som jag kom till lite före 7 imorse.

Haag – och nu syftar jag på OS medaljören, samt Tre Kronor, förhoppningsvis i samma sammanhang snart, förgyllde vår kväll igår. Fast det är klart att det inte blir så mycket politiksnack när dusterna är som hetast i Vancouver. Men vad gör det, hela denna dag, samt halva morgondagen är ju kvar på denna hittils mycket uppskattade utbildning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s