Dagen efter….

on

När alla länets kommuner idag har en träff med landstinget på Sunderby Folkhögskola så börjar alla diskussioner med Kallas OS guld. Det känns verkligen som dagen efter! Var var du i går kväll när Kalla tog guld? Allt för många politiker satt fast i olika möten och kämpade för att hålla sig uppdaterade med hur det gick för henne. Men slutet gott allting gott! Detta ordspråk hoppas jag också någongång kunna använda när det gäller samarbetet mellan kommuner och landsting i Norrbotten. Vi har så många viktiga beröringspunkter som betyder så mycket för länets innevånare. Idag ska vi bland annat tala om folkhälsoarbetet, våld i nära relationer, färdtjänst- och sjukresor, vårdvalet i primärvården och en litet försök till sammanfattning kring vaccineringen mot den nya influensan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s