Demokratisk lördag

Igår var det medborgarnas frågestund i Stadshuset. Alla ordföranden i alla nämnder + vice och vår ”borgmästare” Olle Lindström fanns på plats för att ta åt sig av vad invånarna i Boden hade att säga. En del ställde också frågor och det var mycket intressant.
SkiCamp var också på plats för att berätta om alla satsningar som gjorts och kommer att göras i Storklintens vintersportanläggning. Detta samt utebadet och campingen är det senaste exemplet på hur bra det kan bli när kommuner slutar leka företagare och överlåter sådant till entreprenörer med brinnande intresse!

Hela konceptet med att träffa folk på detta sätt är lyckat och kan sägas vara en fortsättning på medborgardialogen som gjordes för ett par år sedan. Ett hett tips är att detta kommer att göras om, men kanske med lite smalare ämnesområden.

Jag ser i varje fall redan fram emot nästa tillfälle!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s