Sjukvård som valfråga?

on

Det är inte så vanligt att sjukvården får stå i centrum när det drar ihop sig till valrörelsens slutspurt. Landstingvalet kallas ibland det glömda valet men i år hoppas vi att det blir annorlunda i Norrbotten. Sjukvårdsfrågorna och landstingvalet förtjänar väljarnas uppmärksamhet när det i praktiken blir så att utgången av landstingsvalet avgör om Norrbotten får leva kvar som självständigt län eller om Kent Ögren och socialdemokraterna får chansen att fortsätta sitt arbete mot en storregion i norrland. Dessutom blir Folkpartiets linje att förstatliga sjukhusvården en allt mer aktuell fråga när man ser att dagens landsting inte klarar av att upprätthålla en likvärdig vård över landet och i länet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s