Vi tar det kallt

I morse var det 33 grader kallt i Södra Bredåker. En djupfryst politiker behöver dock inte betyda en fryst politik. Eftersom det uppstod väntetid på jobbet (lämnat in en grej på service i Luleå) så tog jag tillfället i akt att besöka partiexpeditionen i Luleå. Här är det full fart – trevligt att byta några ord med sina medsympatisörer 🙂

Slog också upp kurirens insändarsidor och vad ser jag – en lång kritisk insändare som rör städningen på Nordpoolen. Trist att alla förbättringsåtgärder inte fått genomslag än. Jag tycker att den som skrivit insändaren har rätt, vi har försökt få till stånd förbättringar i städet på NP länge nu. Ska kontakta kultur och fritid strax för att förhöra mig om läget.

Nu är det dags att gå ut i kylan igen, dock inte den politiska, den har jag för avsikt att för alltid hålla mig ifrån 🙂

God fortsättning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s