Äldre skall få välja själv…

on

Folkpartiet har tagit ett beslut om ett äldreprogram som ger rätt för  äldre att välja själv hur de vill ha det  med boende, arbete och  annat dvs rätten till ens eget liv…  Jag är så stolt över det så jag kan knappt bärga mig att komma ut till äldre och berätta det. Undrar hur många som vet att först måste man rösta på Folkpartiet för att programmet kan bli verklighet. Röstar man inte på Folkpartiet då får äldre och deras barn och barnbarn skylla sig själv att de valt en annan politik.  Det som ligger oss politiker i Folkpartiet i fatet är att göra programmet känt hos väljare.

Jag väljer äldreprogrammet genom att rösta på Folkpartiet och det valet gör jag för mina föräldrar och min svärmor och andra trevliga åldringar. Hoppas Ni också gör det…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s