Ett friskare Norrbotten

Norrbottens läns landsting hade en hel tidning som annons om friskare Norrbotten. Det är helt ok.  Jag undrar  om hur många som läser annonstidningen? Gör NLL någon uppföljning av annonsen? Jag skall läsa den och senare får ni läsa vad jag tyckte om den. Men först varför fastnade det i min hand denna bilaga?  På sista sidan stod om Vårdval i Norrbotten med lika stora bokstäver som katten och jag tänkte förkovra mig i frågan och läste annonsen. Valfriheten är äntligen här…vad får vi då välja? Finns det läkare på vårdcentralen jag väljer? Hur långt borta får min vårdcentral vara? Jag fick inga svar men länk till en sida www.nll.se/vardval och påminnelse om att alla får ett brev hem snart…

Bilagan skulle blivit oläst om inte jag såg sista sidan först…tyck till ni andra som läser detta inlägg. Har ni sett annonsen och vad tyckte ni?

Jag skall gå läsa den nu…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s