Regeringens sjukvårdpolitik fungerar!

on

Nu verkar till och med Norrbotten ha fått bort så pass mycket av vårdköerna så att vi får vara med och dela på pengarna i den så kallade ”kömiljarden”. När man ser hur det ser ut i verkligheten bortom statistiken är det inte lika muntert. Jag misstänker att landstinget idag med akt och mening inte tar beslut om operation utan fortsätter att låta patienterna gå i ovisshet under ”utredning” tills dess operationskapacitet finns för att inte förstöra statistiken. Regeringens sjukvårdspolitik fungerar men det är dags att även inkludera utredningstiden i vårdgarantin för att inte landstingen ska utnyttja kryphålen i lagstiftningen och låta patienterna vänta på vård månad efter månad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s