Rörigt programarbete

on

Nu har vi startat programarbetet inför valet både för landsting och riksdag. Som vanligt känns allt lite kaotiskt innan man får någon struktur på arbetet. Alla kämpar för att övertyga varandra om att just deras hjärtefrågor är den viktigaste i nästa års valrörelse. Alla letar efter frågan som verkligen engagerar väljarna och som kommer vara de frågor som är mest aktuella de första dagarna i september nästa år. Det är inte lätt men med några arbetsträffar till, med delaktighet från våra lokalavdelningar, medlemmar och sympatisörer så ska vi arbeta fram valmanifest som utgör ett starkt fundament i valrörelsen nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s