Närsjukvårdsreform á la socialdemokraterna

Varje gång vi från Folkpartiet föreslår något inom sjukvården just nu så får vi höra att det inte går eftersom ”vi ska avvakta den närsjukvårdsutredning som pågår”. Detta gäller tydligen bara för oss i oppositionen för när det gäller socialdemokraterna själva så lägger de ned som mycket verksamhet de bara orkar inom både vårdplatser och distrikssköterskemottagningar inne i vårt stora län utan hänsyn till de resultat som utredningen kommer fram till. En närsjukvårdreform är något som vi haft som krav i vår landstingsplan i många år för att förstärka den nära sjukvården. När utredningen nu kommer till stånd i socialdemokratisk version verkar den mest handla om neddragningar och nedläggningar. Kent Ögren har slagit till igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s