”Största möjliga lycka för största möjliga antal”

Kära Norrbotten och väljare,

Det är dags för Er att få veta vad Folkpartiet Liberalerna i Norrbotten skall  göra för att  liberalismens värderingsgrund blir Norrbottningarnas vardag; ”Största möjliga lycka för största möjliga antal”

Nästa vecka skall partiets politik diskuteras närmare gällande rikspolitik, regional/landstingspolitik. Landsmötet gav många svar på partiets politik och detta måste omvandlas till Norrbottnisk folkparti politik. Det lär inte saknas uppslag på den fronten. Frågan om hur frågor som inte partiet centralt riktigt tagit tag i skall och bör diskuteras. Ett antal sådana finns och handlar inte om  att oenighet råder utan mer insikt om att förhållanden i det avlånga landet inte riktigt är så homogena som man skulle önska. Här ligger en del utmaningar .

Kära norrbottningen, jag är oerhört stolt över folkpartiets rikspolitik. Ta ett exempel på äldrepolitik, barnpolitik, skolpolitik, arbetsmarknadspolitik, rättspolitik och Eu politik… Jag är inte alltid ense om prioriteringar och ordningen men i mångt och mycket är folkpartipolitik det som ligger närmast mitt hjärta.

Jag som politiker känner starkt för vissa allmänna principer

  •  tankefrihet, yttrandefrihet och handlingsfrihet

och det mina norrbottniska vänner är den ”blåa tråden ” i vårt parti likväl på lokal,regional som nationell nivå.

Är dessa viktiga saker för dig , då tycker jag att du skall kontakta oss och hänga med på en spännande resa i partiet och inte minst i stundande valrörelse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s