Modern arbetsrätt har kvar turordningsregler

on

Fp klubbade idag igenom förslagen inom arbetsmarknadsområdet. Vi fortsätter med en restriktiv hållning till lagstiftning på området och värnar istället den svenska modellen där parterna får ansvar för att försöka reformera reglerna kring LAS. Vi ser över undantagsreglerna som finns för avsteg från turordningsreglerna för att göra dem mer tillväxtfrämjande men att gå så långt som att tala om att avskaffa LAS eller avskaffa turordningsreglerna är inte aktuellt. Härligt att kunna gå till val med klara och tydliga besked kring LAS och med ett förslag om en allmän, obligatorisk a-kassa. Så vill vi skapa trygghet och flexibilitet på framtidens arbetsmarknad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s