Vi har tagit många viktiga beslut i Älvsbyn

on

Inför Folkpartiets landsmöte i Växjö har Norrbottens politiker lyft och diskuterat frågor som berör  och påverkar oss  på ett bra sätt eller på ett mindre bra sätt. Norrbotten gänget för Folkpartiet kommer att ”leva om” i Växjö. Inte att vi kommer att stöka till och störa allmänna ordningen men det är klart att beslut som har tagits i Älvsbyn måste bevakas. Utan att gå i alla detaljer som diskuterades under ett dygn i alltid lika vacker och välkomnande Älvsbyn , så kan jag konstatera att jag måste smälta lite innan jag börjar orda mer om vad exakt beslutades.

Jag kan konstatera att partistyrelsen och Norrbotten  i stort sett är överens om de mesta. En del saker som kan forceras ur norrbottniskt perspektiv finns och kommer att lyftas fram. Vi har all anledning att bevaka frågor som beslutas där.

Om jag skall vända mig till blivande väljare så säger jag bara; en röst till Folkpartiet i Norrbotten innebär bland annat att norrbottniska frågor som Norrbothnia bana, järnväg från Kaunisvaara till Kolari , region Norrbotten och landsbygdens överlevnad hamnar högt  uppe på agendan. Landstinget behöver en ny ledning och Folkpartiet har en hel drös med potentiella arvstagare för landstingsrådsposter. Vi är väl för beredda att ta över stafettpinnen.

Tack alla för ett trevligt möte. Vi möts snart igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s